Mina sidor

Intresserad av Solceller?

Har du funderat på att tillverka egen solel?

Varbergsortens Elkraft samarbetar med lokala leverantör som erbjuder kompletta installationer av solceller, växelriktare och monteringssystem både för villan, lantbruket och företaget.

Vi köper den el som du inte gör av med själv till aktuellt marknadspris på den nordiska elbörsen. Vi köper även de elcertifikat som du får för din elproduktion.

Så här går det till:
1. Kontakta en av våra samarbetspartners - samarbetspartners solceller för att diskutera vilken solcellsanläggning som passar bäst utifrån dina förhållanden och begär en offert.

2. Kontakta oss för att säkerställa att den solcellsanläggning du har valt passar in i vårt elnät. Det är normalt inget problem så länge du håller dig inom befintlig huvudsäkring.

3. Tänk på att en behörig elinstallatör ska koppla in solcellsanläggningen. Elinstallatören ska innan inkoppling av anläggningen göra en anmälan till oss som vi skall godkänna för att säkerställa att elnätet är dimensionerat för att klara av att ta emot elproduktionen från din solcellsanläggning.

4. I samband med inkoppling byter vi ut din elmätare för att vi även ska kunna mäta den el som du levererar ut till vårt nät.

5. Ersättning för din elproduktion avräknas kontinuerligt på din elfaktura från oss.

Kontakta oss gärna för ytterligare information på tel 0340-64 64 00 eller via e-post kundtjanst@vbgelkraft.se 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.