Mina sidor

Nyheter

2021-12-23

Vi har under jul- och nyårshelgen ändrade öppettider:

- torsdag 23 december öppet till 12.00
- torsdag 30 december öppet till 12.00
- fredag 7 januari stängt

Under mellandagarna har vi öppet som vanligt.

Svar på många frågor finner du här på hemsidan. Genom att logga in på Mina Sidor kan du bland annat se dina fakturor och din elanvändning.

Felanmälan vid strömavbrott, hela dygnet
Tel: 0340-64 64 05

2021-12-20

Varbergsortens Elkraft och Varbergsortens Elförsäljning är nu anslutna till Kivra. Det innebär att du som har pappersfaktura får din elfaktura till din digitala brevlåda - om du har Kivra sedan tidigare.

Betalar du via e-faktura eller autogiro fortsätter det precis som vanligt.

Kivra är en digital brevlåda där du kostnadsfritt kan samla fakturor och viktiga dokument från myndigheter och företag. Om du har ett mobilt bank-id är det enkelt att skaffa en digital Kivra-brevlåda. Läs mer om Kivr på vår hemsida.

2021-11-05

Vi söker en Elingenjör för att förstärka vår elnätsavdelning.

Elnätsbranschen står inför stora utmaningar de närmaste åren i samband med att elektrifieringen i samhället ökar. Vi förväntar oss ett kraftigt ökat behov av el både hos privatpersoner och verksamheter.

Är du kunnig inom elkraftteknik och elnät? Är du självgående, ansvarstagande, och har lätt för att ta egna initiativ? Då är du den vi söker!

Läs mer om tjänsten här.

Välkommen med din ansökan!

2021-10-01

Nu har alla medlemmar i Varbergsortens Elkraft erhållit den årliga medlemsrabatten.

Utbetalningen sker som ett avdrag på din senaste elfaktura.

Vill du bli medlem, läs mer här.

2021-07-14

Vår leverantör av IT-tjänster drabbades av stora problem i början av juli och detta fick stora konsekvenser för våra IT-system. Våra system kom igång efter några dagars stillestånd och vi har nu kommit igång med våra system.

Detta fick till följd att faktureringen blev något försenad för många kunder, dessutom kommer ett stort antal kunder att få vänta ytterligare en månad innan fakturan från oss kommer.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.