Mina sidor

Teckna Elavtal

Fyll i uppgifterna nedan för att teckna avtal med oss. Priserna baseras på elområde 3, vilket alla elnätskunder i Varbergsortens Elkrafts elnät tillhör. Bor du i ett annat elområde, var vänlig kontakta oss för närmare information.

Till samtliga elavtal tillkommer en fast månadskostnad på 28,75 kr inkl. moms. Elanvändningen faktureras normalt varannan månad med betalningstid 20 dagar.

 

Vi levererar 100 % förnybar el till alla kunder. Elen kommer från våra egna vatten- och vindkraftverk och kompletteras med inköp från andra förnybara elproducenter (sol, vind, vatten samt skogsråvara) för att täcka alla våra kunders elbehov.

Samtliga konsumenter har 14 dagars ångerrätt för elavtal, enligt lagen om distansavtal. Läs mer om ångerrätten.

Välj avtalstyp genom att klicka på ett av alternativen nedan


Startdatum kan väljas från föreslaget datum och 60 dagar framåt. Vid önskemål om andra startdatum för ditt elavtal, kontakta oss för aktuella priser.

Mina Kontaktuppgifter


Adressuppgifter

Skicka räkningen till en annan adress

Mina anläggningsuppgifter

Anläggnings-id består av 18 siffror. Du hittar det på din elfaktura. Ska du flytta till eller inom Varbergsortens Elkrafts elnätsområde och inte har tillgång till dina anläggningsuppgifter än? Ange i så fall det i ”Meddelande till kundservice” nedan och ange även vilket datum som du flyttar in på din nya adress. Tiden från inflytt till vald avtalsstart erhåller du Rörligt pris.


Övriga Uppgifter

Jag är osäker på hur mycket ström jag kommer att använda.

Varbergsortens Elförsäljning behandlar personuppgifter för att kunna fullfölja våra åtaganden enligt detta avtal.
Läs mer om behandlingen av personuppgifter.*Obligatorisk uppgift

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.