Mina sidor

Vindandelar

Som medlem i Varbergsortens Elkraft har du möjlighet att köpa vindandelar i Vindkraftspark Västra Derome, genom att även bli medlem i Varbergsortens Vind ekonomisk förening.

Varbergsortens Vind ekonomisk förening äger ett halvt verk i Vindkraftpark Västra Derome, som består av totalt sex vindkraftverk. Det halva verket som föreningen äger har delats upp i 2 600 andelar á 1 000 kWh. Varje andel kostar 5 000 kronor.

Andelarna är slutsålda, men det går bra att ställa sig i kö för att erhålla andelar. Anmäl ditt intresse genom att skicka in anmälningsblankett nedan. Vi kontaktar dig när det finns andelar tillgängliga.

Mer information om föreningen finns i informationsbrev, stadgar samt frågor/svar nedan. Har du ytterligare frågor får du gärna höra av dig till Varbergsortens Elkrafts kundservice.

Om du är intresserad av andelsägande i vindkraften måste du först vara medlem i Varbergsortens Elkraft ekonomisk förening. Endast kunder med elnätanslutning till Varbergsortens Elkrafts elnät kan bli medlemmar - ansökan om medlemskap i Varbergsortens Elkraft.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.