Mina sidor

Medlemskap

Alla som är anslutna till Varbergsortens Elkrafts elnät kan bli medlemmar i den ekonomiska föreningen. En investering i Varbergsortens Elkraft är en investering på hemmaplan. När vi gör ett överskott stannar pengarna i bygden, dels genom återinvesteringar i verksamheten, dels genom medlemsrabatt till våra medlemmar.

För att bli medlem ska en medlemsinsats betalas. Avgiften bestäms av huvudsäkringen och är 200 kr per ampere. För ett hushåll med en huvudsäkring på 20 ampere blir medlemsinsatsen 4 000 kronor (20 x 200 kr). Medlemsinsatsen återbetalas i sin helhet vid utträde ur föreningen.

Storleken på den årliga medlemsrabatten beror dels på hur stor elnätsavgift som medlemmen har betalat och på föreningens ekonomiska resultat. De senaste åren har medlemsrabatten storlek varit ca 900 kr inkl. moms för en medlem med 20 A säkring. 

Om du vill ha mer information om att vara medlem och andelsägare i Varbergsortens Elkraft, ring kundservice på 0340-64 64 00.

För att bli medlem, skriv ut medlemsanmälan, fyll i dina uppgifter och skicka till: Varbergsortens Elkraft, Syllingevägen 17, 432 67 Veddige.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.