Mina sidor

Medlemskap

Alla som är anslutna till Varbergsortens Elkrafts elnät kan bli medlemmar och andelsägare i den ekonomiska föreningen. En investering i Varbergsortens Elkraft är en investering på hemmaplan. När vi gör ett överskott stannar pengarna i bygden, dels genom återinvesteringar i verksamheten, dels genom medlemsrabatt till våra medlemmar.

Medlemmar betalar en inträdesavgift och har sedan möjlighet att få en årlig medlemsrabatt. Medlemsavgiften bestäms av amperestyrkan på medlemmens huvudsäkringen. Avgiften är 200 kr per ampere. För ett hushåll med en huvudsäkring på 20 ampere blir exempelvis medlemsavgiften 4 000 kronor (20 x 200 kr). De senaste åren har avgiften betalats tillbaka på cirka fem år. Hur mycket rabatt varje medlem får beror dels på hur stor elnätsavgift som medlemmen har betalat och på föreningens ekonomiska resultat.

Om du vill ha mer information om att vara medlem och andelsägare i Varbergsortens Elkraft, ring kundservice på 0340-64 64 00.

För att bli medlem, skriv ut medlemsanmälan, fyll i dina uppgifter och skicka till: Varbergsortens Elkraft, Syllingevägen 17, 432 67 Veddige.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.