Mina sidor

Medlemskap

Alla som har ett elnätsabonnemang hos Varbergsortens Elkrafts elnät kan bli medlemmar i vår ekonomiska förening. En investering i Varbergsortens Elkraft är en investering på hemmaplan. När vi gör ekonomiskt överskott stannar pengarna i bygden, dels genom återinvesteringar i verksamheten, dels genom medlemsrabatt till våra medlemmar.

För att bli medlem ska en medlemsinsats betalas. Avgiften bestäms av huvudsäkringen och är 200 kr per ampere.

Exempel: För ett hushåll med en huvudsäkring på 20 ampere blir medlemsinsatsen 4 000 kronor (20 x 200 kr).

Storleken på den årliga medlemsrabatten beror dels på hur stor elnätsavgift som medlemmen har betalat och på föreningens ekonomiska resultat. De senaste åren har medlemsrabatten storlek varit ca 900 kr inkl. moms för en medlem med 20 A säkring. 

Om du vill ha mer information om att vara medlem och andelsägare i Varbergsortens Elkraft, ring kundservice på 0340-64 64 00.

Det enklaste sättet att bli medlem är att fylla i anmälningsformuläret nedan. Alternativt kan du skriv ut en medlemsanmälan, fylla i dina uppgifter och skicka till: Varbergsortens Elkraft, Syllingevägen 17, 432 67 Veddige. Ansökan om inträde prövas av föreningens styrelse. Bekräftelse skickas ut efter godkänd ansökan, vilket kan dröja upp till två månader.

Välkommen att ansöka om medlemskap!

Om du senare skulle vilja gå ur föreningen så återbetalas medlemsinsatsen i sin helhet.

Medlemsanmälan

Medlemskapsruta*

Varbergsortens Elkraft behandlar personuppgifter för att kunna fullfölja våra åtaganden för elnätsleverans.
Läs mer om behandlingen av personuppgifter.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.