Mina sidor

Betalningssätt

Du kan välja att betala din faktura via bankgiro, e-faktura eller autogiro. Du kan även välja om du vill betala månadsvis eller varannan månad. För dig som har en elanvändning under 8 000 kWh/år finns även alternativet med betalning var tredje månad.

E-faktura

Ett enkelt och miljövänligt sätt att betala. Du får en elektronisk faktura till din internetbank. Du godkänner fakturan och sedan dras beloppet från ditt konto på förfallodagen. Om du är intresserad av e-faktura anmäler du dig via din internetbank. Du kan ha både e-faktura och autogiro, så riskerar du inte att missa en betalning.

Kivra
Från och med januari 2022 är Varbergsortens Elkraft och Varbergsortens Elförsäljning AB anslutna till Kivra. Detta innebär att du som är ansluten till Kivra kommer att få elfakturan till din digitala brevlåda. Den skickas inte längre på papper med post hem till dig. Är du inte ansluten till Kivra så kan du skapa ett konto på deras hemsida.
 
Pdf-faktura via e-post

Har du inte e-faktura genom din internetbank men ändå vill ha fakturan elektroniskt via e-post? Vi skickar fakturan i pdf-format till din e-postadress. Detta kan vara ett bra alternativ till utlandskunder eller till de som ofta är på resande fot. Du kan ha både pdf-faktura och autogiro samtidigt för att säkerställa betalning. Kontakta kundservice på telefon eller e-post för att få pdf-faktura via e-post.

Presentation av fakturaspecifikation kräver programvaran Adobe Reader som utan kostnad kan laddas hem från Adobes webbplats. Ladda ner Adobe Reader på hämta adobe.

Autogiro

Pengarna dras automatiskt från ditt konto. Ett bekvämt sätt att betala och du behöver inte vara orolig för att missa en betalning. Fakturan får du som vanligt med posten. Det enda du behöver göra är att se till att det finns pengar på kontot dagen före förfallodagen. Du som valt autogiro kan även välja till e-faktura eller pdf-faktura via e-post om du inte vill ha en pappersfaktura.

Du kan beställa autogiro direkt hos din internetbank eller skriva ut en autogiroblankett, fylla i och skicka till oss. Inom 2-3 veckor är anslutningen till autogiro klar. På fakturan kommer det att stå att betalningen sker via autogiro.

EDI-faktura

Kontakta oss om ditt företag önskar erhålla EDI-fakturor från oss.

Bankgiro vid betalning

Bankgironummer: 631-2607

Betalning från utlandet
Vill du göra en inbetalning från utlandet så anger du följande IBAN-nummer:
IBAN: SE7850000000051751010414

BIC-kod: ESSESESS

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.