Mina sidor
Vi söker en Distributionselektriker för arbete i vårt elnät
 
Varbergsortens Elkraft är verksamma inom elnät, elhandel och elproduktion. Vårt kontor finns i Veddige (2 mil nordost om Varberg och 4 mil söder om Kungsbacka). Vi omsätter 130 MSEK per år och är 25 anställda. Verksamheten bedrivs som en ekonomisk förening (nätverksamhet) med två dotterbolag (elhandel samt elproduktion). Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.vbgelkraft.se. Vår vision är att ha Sveriges nöjdaste el- och elnätskunder!

Vi söker nu en distributionselektriker för alla förekommande arbeten i vårt elnät. I samband med att Varbergs stad växer, bygger vi ut vårt elnät och ansluter många nya kunder. Vårt elnät återfinns i Varbergs och Marks Kommun och är till stor del ett landsbygdsnät.

Du kommer att arbeta nära våra övriga distributionselektriker, arbetsledare, beredare och elnätschef.

Dina arbetsuppgifter:
Arbete på eldistributionsanläggningar 0,4-10 kV
Nybyggnation och ombyggnation
Underhållsarbete
Servisändringar
Mätarbyten
Besiktning och åtgärder

Vi tror att du:
Trivs med att arbeta i ett mindre företag med en stor bredd och variation i dina arbetsuppgifter. Som person är du självgående och ansvarstagande. Vidare så är du samarbetsorienterad och prestigelös.

Din bakgrund:
Vi söker dig som har minst några års erfarenhet från elnäts- eller elinstallationsarbete. Längre erfarenhet är meriterande.
Dokumenterad kunskap i ESA och EBR är meriterande.
Du har minst B-körkort, BE- och C-körkort är meriterande.

Kontaktperson vid frågor är Elnätschef, Torbjörn Nordgren, 070-684 07 66 eller torbjorn@vbgelkraft.se. Facklig SEF representant är Roger Lindén, 070-328 45 62 eller roger@vbgelkraft.se.

Ansökan skickas med brev till Varbergsortens Elkraft, Syllingevägen 17, 432 67 Veddige eller med e-post till torbjorn@vbgelkraft.se.

Välkommen med din ansökan, vi påbörjar anställningsprocessen löpande så tveka inte att söka redan idag!
 
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.